Статуетка - пластика - Воинът на светлината - 28 см

В наличност
Рейтинг:


  • Производител: SmartChoiceBG
  • Код на продукта: 375-01
  • SKU: FS-1325

Хиляди доволни клиенти
Бърза доставка
Плащане при получаване
Поръчайте на 0888308068

Прецизно изработена декоративна статуетка - пластика от полирезин изобразяваща Воина на светлината символ на сила и непоколебима воля.

Модел - FS-1325

Размери на статуетката:

Височина - 28 см.

Дължина - 18 см.

Широчина - 8 см.

Статуетката на Воина на светлината е символ на непоколебима воля, сила и готовност за поемане на отговорности. Символ на хора, които не се боят да се преборят с трудностите и да печелят, да поемат тежестта от живота на плещите си и да я носят до победния край. Воинът на светлината знае какво иска. И не е нужно да обяснява. Воинът на светлината не разчита само на собствените си сили; използва също така и енергията на противника си.

Воинът на светлината никога не си служи с измама, но умее да отвлича вниманието на противника си. Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него. Воинът на светлината никога не забравя да благодари. По време на битката ангелите са му помогнали, небесните сили са поставили всяко нещо на мястото му и са позволили той да даде най-доброто нещо от себе си.

Другарите му отбелязват: “Има голям късмет!”. И наистина, понякога воинът успява да постигне много повече, отколкото му позволяват възможностите. Ето защо, при залез слънце той коленичи и благодари на всички свои небесни покровители. Благодарността му обаче не се ограничава само с духовния свят; той никога не забравя приятелите си, защото тяхната кръв се е смесила с неговата на бойното поле.

Не е нужно някой да напомня на воина за помощта, която другите са му оказали; той сам се сеща за нея и разделя с тях наградата.

Тематика
хора, история, митология

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Цените за доставка на магазин Smart Choice са фиксирани.

Цена на доставка до офис на Еконт Експрес – 4.90 лв.

За доставка до офис на Спиди, ползвате отстъпка 1.00 лв. (Цена на доставката - 3.90 лв.) - начислява се при изпращане на пратката.

Доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна - 6.90 лв.

Безплатна доставка в цялата страна за всички поръчки над 99.00 лв.

Опция за преглед преди заплащане!
Ако желаете доставка до офис на Еконт или Спиди, попълнете името на офиса или неговия адрес в полето "КОМЕНТАР" при попълването на формуляра за поръчката.

Тагове: статуетка, статуетка воин, воин на светлината