Статуетка на Клеопатра - най-великата владетелка на Египет - 30 см.

В наличност
Рейтинг:


  • Производител: SmartChoiceBG
  • Код на продукта: 433-01
  • SKU: FS-1330

Хиляди доволни клиенти
Бърза доставка
Плащане при получаване
Поръчайте на 0888308068
Декоративна фигура, статуетка от полирезин на Клеопатра - смятана за най-великата и най-известна от всички владетели на Египет.Модел - FS-1330Красива и стилна статуетката е чудесен официален или бизнес подарък, а също така и чудесно допълнение към интериора на вашия дом или офис.Красивата Клеопатра със сигурност, ще зарадва хората обичащи красотата и историята.
Размери на фигурката:Височина - 20 см.Широчина - 30 см.Дълбочина - 11 см.
Клеопатра е египетска владетелка, живяла през I в. пр.н.е.. Тя е последната управлявала представителка на Птолемеите, династия произлизаща от Птолемей I Сотер, който е един от военачалниците на Александър Македонски.Още от малка се проявила като изключително умна. Била добра математичка, говорела 9 езика и имала добър търговски нюх.Клеопатра всъщност никога не е била едноличен владетел на Египет, тя само е деляла управлението на страната със своя баща, брат и син. Важното е обаче, че техните титли са били само етикетни, а всъщност тя е управлявала с всички права и е била достоен владетел на Египет.
Статуетката е чудесен официален или бизнес подарък, а също така и чудесно допълнение към интериора на вашия дом или офис.
Тематика
хора, история

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Цените за доставка на магазин Smart Choice са фиксирани.

Цена на доставка до офис на Еконт Експрес – 4.90 лв.

За доставка до офис на Спиди, ползвате отстъпка 1.00 лв. (Цена на доставката - 3.90 лв.) - начислява се при изпращане на пратката.

Доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна - 6.90 лв.

Безплатна доставка в цялата страна за всички поръчки над 99.00 лв.

Опция за преглед преди заплащане!
Ако желаете доставка до офис на Еконт или Спиди, попълнете името на офиса или неговия адрес в полето "КОМЕНТАР" при попълването на формуляра за поръчката.