Поръчки и доставки

Цените за доставка на онлайн магазин Smart Choice са фиксирани.

Цена на доставка до офис на Спиди – 3.90 лв.

Цена на доставка до офис на Еконт Експрес - 5.50 лв.

Доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна - 6.90 лв.

Безплатна доставка в цялата страна за всички поръчки над 99.00 лв.

Опция за преглед и тест преди заплащане!

Ако желаете доставка до офис на Еконт или Спиди, попълнете името на офиса или неговия адрес в полето "КОМЕНТАР" при попълването на формуляра за поръчката.

При поръчка на продукти от категория "ДЕКОРАЦИЯ ЗА СТЕНА", доставката е 4.90 лв. в цялата страна до адрес или офис на куриерска фирма Спиди/Рапидо

1. Доставката се прави на попълнения от вас адрес.

2. Доставката се осъществява до 3 работни дни от поръчката.
3. Доставката се осъществява посредством куриер с наложен платеж от 9:00 до 17:30 часа (събота до 13:00 часа).
4. Продуктите се заплащат при доставянето им на посочения от вас адрес с опция за преглед ПРЕДИ заплащане.
5. Разноските по доставка, инкасо и застраховка на продуктите се поемат от купувача. Изключение правят продуктите с предварително обявена Безплатна доставка.
7. Доставки не се извършват в Неделя или официални празници


ВАЖНО:
Докато получавате поръчката от куриер, проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след което подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява от Smart Choice. 


8. Отказ на поръчката 
Клиентът има право да откаже поръчката си в следните случаи:
а) Стоката е получена с дефект;
б) Не е спазен предварително уговорения срок за доставка;
в) Доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;
г) Цената не съответства на оферираната;
Като клиент имате право да върнете обратно за наша сметка пратка, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установи дефект или разминаване в поръчаният и доставеният продукт.
Клиентът има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай Smart Choice ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Как да поръчате:
– Най-лесно е да поръчате чрез формата за поръчки на нашия онлайн магазин.
Можете да поръчате и без да се регистрирате
Регистрираните клиенти НЕ получават нежелани рекламни съобщения или телефонни обаждания.
Достатъчно е да добавите желаните от Вас продукти в количката и да посочите име, фамилия, телефон и точен адрес за получаване на пратката.
Ние ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката и за уточняване датата за доставка.
НОВО!
Сега можете да използвате и Формата за Бърза поръчка. Достатъчно е да посочите име, фамилия, телефон и точен адрес за получаване на пратката, в свободен текст в полето Коментар. Ние ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката и за уточняване датата за доставка.

Ако изпитвате затруднение да поръчате чрез формата на сайта можете да го направите и по следните начини:
Чрез формата за контакт
По телефона - 0888308068, 0877777963
Чрез е-mail:
smartchoicebg@gmail.com
info@smartchoicebg.com

Достатъчно е да опишете желания от Вас продукт и да посочите име, фамилия, телефон и точен адрес за получаване на пратката. Ние ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката и за уточняване датата за доставка.

Как става заплащането?

Заплащането става чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване на продуктите, след като сте се убедили, че поръчката е изпълнена коректно – опция "Отвори преди да платиш". Куриерът е длъжен да изчака докато отворите пратката и проверите дали съдържанието и отговаря на Вашата поръчка.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ – само за клиенти в България.

Ако изберете този начин на плащане, можете да извършите плащането по банковата сметка на smartchoicebg.com – фирма Даяна-Смарт ЕООД. Продукта ще бъде изпратен след като плащането се отрази по нашата банкова сметка. Данните за плащане ще получите при завършване на поръчката, в автоматичен отговор на Вашия имейл.

Fi Bank, гр. София
бул. Царица Йоанна №70
IBAN: BG28FINV91501017300702
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Даяна-Смарт ЕООД
Основание за плащането: Номер на поръчката.

При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност, Smart Choice в рамките на 2 (два) работни дни след получаване на заявката за покупка, уведомява Клиента - посредством обаждане по телефон на посочения в регистрационния формуляр телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от Клиента е-mail адрес - за изчерпването на стоката и за възможността да промени поръчката по свое желание.