Кои сме ние от Smart Choice?

Онлайн магазин Smart Choice е създаден с много желание и с една единствена цел - да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.
Сайтът предлага разнообразие от решения за декорация на Вашия дом или офис, идеи за подаръци и специални сувенири, които ще зарадват искрено близките Ви.
Вашето жилище има нужда да се отличи по някакъв начин, да придобие характер, желаете да създадете уникална атмосфера в него? Smart Choice е на разположение да ви вдъхнови и да ви предостави различни варианти за украса. Може да се спрете на декоративни пана за стена от 5 части или картини за стена от 1 част, на фън шуй символи, фигурки и статуетки.

Когато наближи личен повод за скъпите до Вас хора, може да ги изненадате с бижута от естествени камъни, които сами да подберете като комбинация. Ако предпочитате, може да направите покупка и на бижута, които са изработени от медицинска стомана. Магазинът продава ръчни часовници с атрактивна визия, високо качество и съчетани с разумни цени, които ще Ви бъдат доставени безплатно до офис на куриерска фирма.

Какво предлагаме?

Декорация за стена – може да избирате между няколко категории и теми, сред които са природни пейзажи, цветя, абстрактни изображения, хора, животни. Има картини, подходящи за децата, както и такива, свързани с празници.

Бижута от естествени камъни – дамски и мъжки гривни, колиета и обеци, броеници.

Статуетки и фън шуй фигури

Часовници – марки, които са ценени и търсени.

Забавни идеи за подаръци, рамки за снимки, сувенири.

Как да поръчате?
Използвайте опциите в онлайн магазина на Smart Choice, като имате предвид, че регистрацията не е задължителна, обадете ни се на посочените телефони, или поръчайте чрез страницата ни във Фейсбук.

За всички декоративни пана за стена осигуряваме доставка до Ваш адрес или до офис на Спиди само за 4.90 лв.
За всички ръчни часовници може да се възползвате от безплатна доставка до офис на Спиди, а ако държите пратката да пристигне на адрес, това ще Ви струва само 2 лева.

Smart Choice е онлайн магазин за бижута, подаръци, сувенири и интериорна декорация, където можете да намерите голямо разнообразие от бижута от естествени камъни, подаръци за всеки повод, сувенири, статуетки и Фън Шуй фигури, а също така и декоративни пана за стена, които със многото си и различни дизайн форми са отлично допълнение за интериорната декорация във Вашия дом. Това в комбинация с бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната ни прави отлично решение на задачата: Какво да подарим?

Най-често на празници ни канят близките ни хора.
В такъв момент често възниква въпросът, какво да подарим, когато вече сме го правили толкова пъти, и може би знаем, че рожденикът е добре осигурен материално и няма нужда от обичайните неща.
Не е приятно „да отбием номера“, когато в наши дни ако не магазините, то онлайн пространството предлага толкова нови и свежи идеи.
Онлайн магазин Smart Choice Ви предлага много и различни решения за Вас и Вашият дом или офис.
Всеки път, когато сме канени на рожден ден, имен ден, сватба или по какъвто и да е друг повод, човекът, когото познаваме, когото отиваме да посетим и на когото с нашия подарък искаме да покажем, че е уникален. В този смисъл, специалните и нестандартни подаръци действително засягат същността на празника и докосват сърцата.

Някоя статуетка с интересно послание винаги може да намери място в дома или офиса на нашия приятел. През вековете статуите са били символи на трайността, на вечните ценности, на обич, закрила, защита или спомен. Затова дори и малката статуетка несъзнателно внушава същото усещане за истинност, искреност и трайност.

Все по-често вместо традиционната картина с тежка рамка се подаряват и декорации за стена. „Разбивайки“ в няколко картини образа на една красива местност, изглед или събитие паната за стена създават усещане за простор, и същевременно излъчват модерност и технологичност, които добре пасват на работните помещения, или на ново обзаведените стаи в апартамента. Съвременната фотография също нерядко предлага интересни решения като декоративните пана за стена, които, разделени на няколко картини, акцентират на определени детайли в изображението и създават впечатление за безмълвна пиеса.

Относно подаръците за дами, да се заложи на украшения като бижута, гривни, колиета, винаги е удачно. Съчетани с различни тоалети, те винаги ще им намерят място в облеклото си, а от това „да не станат много“ не бива да се притесняваме – разнообразието и обновяването е насъщна потребност за жените. Много актуални са бижутата от естествени камъни, подходящи както за всекидневни аксесоари, така и за строго официално облекло.

Подаръците като часовници, които бяха прекалено стандартни и рутинни в близкото минало, днес отново са станали хит. Можем да забележим, че всяко дете има мобилен телефон, но далеч не всеки мъж има часовник. Въвеждането на този аксесоар в облеклото на познатия ни пораснал младеж, може да му подейства почти като посвещаване в рицарство. Особено ако е съчетано с правилно отношение, което да го насърчи да поема все по-големи отговорности към живота и времето си.

Всички гореописани неща можете да откриете в Smart Choice. Избирайте подаръците умно!

Онлайн магазин Smart Choice е собственост на фирма Даяна - Смарт ЕООД

ЕИК 204626836

Адрес: гр. София ЖК Люлин бл.731 вх.Б ет.11