Кои сме ние от Smart Choice?

Онлайн магазин Smart Choice е създаден с много желание и с една единствена цел - да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.
Сайтът предлага разнообразие от решения за декорация на Вашия дом или офис, идеи за подаръци и специални сувенири, които ще зарадват искрено близките Ви.
Вашето жилище има нужда да се отличи по някакъв начин, да придобие характер, желаете да създадете уникална атмосфера в него? Smart Choice е на разположение да ви вдъхнови и да ви предостави различни варианти за украса. Може да се спрете на декоративни пана за стена от 5 части или картини за стена от 1 част, на фън шуй символи, фигурки и статуетки.
Когато наближи личен повод за скъпите до Вас хора, може да ги изненадате с бижута от естествени камъни, които сами да подберете като комбинация. Ако предпочитате, може да направите покупка и на бижута, които са изработени от медицинска стомана. Магазинът продава ръчни часовници с атрактивна визия, високо качество и съчетани с разумни цени, които ще Ви бъдат доставени безплатно до офис на куриерска фирма.

Какво предлагаме?
Декорация за стена – може да избирате между няколко категории и теми, сред които са природни пейзажи, цветя, абстрактни изображения, хора, животни. Има картини, подходящи за децата, както и такива, свързани с празници.
Бижута от естествени камъни – дамски и мъжки гривни, колиета и обеци, броеници.
Статуетки и фън шуй фигури
Часовници – марки, които са ценени и търсени.
Забавни идеи за подаръци, рамки за снимки, сувенири.

Как да поръчате?
Използвайте опциите в онлайн магазина на Smart Choice, като имате предвид, че регистрацията не е задължителна, обадете ни се на посочените телефони, или поръчайте чрез страницата ни във Фейсбук.
За всички декоративни пана за стена осигуряваме напълно безплатна доставка в цялата страна.
За всички ръчни часовници може да се възползвате от безплатна доставка до офис на избраната куриерска фирма, а ако държите пратката да пристигне на адрес, това ще Ви струва само 2 лева.

Smart Choice е онлайн магазин за бижута, подаръци, сувенири и интериорна декорация, където можете да намерите голямо разнообразие от бижута от естествени камъни, подаръци за всеки повод, сувенири, статуетки и Фън Шуй фигури, а също така и декоративни пана за стена, които със многото си и различни дизайн форми са отлично допълнение за интериорната декорация във Вашия дом. Това в комбинация с бърза и сигурна достака до всяка точка на страната ни прави отлично решение на задачата: Какво да подарим?
Най-често на празници ни канят близките ни хора.
В такъв момент често възниква въпросът, какво да подарим, когато вече сме го правили толкова пъти, и може би знаем, че рожденикът е добре осигурен материално и няма нужда от обичайните неща.
Не е приятно „да отбием номера“, когато в наши дни ако не магазините, то онлайн пространството предлага толкова нови и свежи идеи.
Онлайн магазин Smart Choice Ви предлага много и различни решения за Вас и Вашият дом или офис.
Всеки път, когато сме канени на рожден ден, имен ден, сватба или по какъвто и да е друг повод, човекът, когото познаваме, когото отиваме да посетим и на когото с нашия подарък искаме да покажем, че е уникален. В този смисъл, специалните и нестандартни подаръци действително засягат същността на празника и докосват сърцата.
Някоя статуетка с интересно послание винаги може да намери място в дома или офиса на нашия приятел. През вековете статуите са били символи на трайността, на вечните ценности, на обич, закрила, защита или спомен. Затова дори и малката статуетка несъзнателно внушава същото усещане за истинност, искреност и трайност.
Все по-често вместо традиционната картина с тежка рамка се подаряват и декорации за стена. „Разбивайки“ в няколко картини образа на една красива местност, изглед или събитие паната за стена създават усещане за простор, и същевременно излъчват модерност и технологичност, които добре пасват на работните помещения, или на ново обзаведените стаи в апартамента. Съвременната фотография също нерядко предлага интересни решения като декоративните пана за стена, които, разделени на няколко картини, акцентират на определени детайли в изображението и създават впечатление за безмълвна пиеса.
Относно подаръците за дами, да се заложи на украшения като бижута, гривни, колиета, винаги е удачно. Съчетани с различни тоалети, те винаги ще им намерят място в облеклото си, а от това „да не станат много“ не бива да се притесняваме – разнообразието и обновяването е насъщна потребност за жените. Много актуални са бижутата от естествени камъни, подходящи както за всекидневни аксесоари, така и за строго официално облекло.
Подаръците като часовници, които бяха прекалено стандартни и рутинни в близкото минало, днес отново са станали хит. Можем да забележим, че всяко дете има мобилен телефон, но далеч не всеки мъж има часовник. Въвеждането на този аксесоар в облеклото на познатия ни пораснал младеж, може да му подейства почти като посвещаване в рицарство. Особено ако е съчетано с правилно отношение, което да го насърчи да поема все по-големи отговорности към живота и времето си.

Всички гореописани неща можете да откриете в Smart Choice. Избирайте подаръците умно!

Онлайн магазин Smart Choice е собственост на фирма Даяна - Смарт ЕООД

ЕИК 204626836

Адрес: гр. София ЖК Люлин бл.731 вх.Б ет.11