Фън Шуй. Всевиждащото око на Хорус - декоративно дръвче в червено

В наличност
Рейтинг:


  • Производител: SmartChoiceBG
  • Код на продукта: 388-01
  • SKU: FS-2409-1

Хиляди доволни клиенти
Бърза доставка
Плащане при получаване
Поръчайте на 0888308068
Декоративно дръвче изработено от метал, стъкло и ПВЦ с височина 15 см.
Всевиждащото око на Хорус, познато още като Окото на Назар, един от най-популярните Фън Шуй амулети за предпазване от зли сили и уроки.Трябва да го поставите на видно място в дома си или в офиса.Красив, оригинален и много полезен подарък за всеки дом и по всеки повод, а също така и отлично допълнение към интериора във Вашия дом или офис.Модел: FS-2409-1
Важното е да е на видно място, за да може да предпази притежателя си.Независимо дали ще купувате нова вещ, нов автомобил, дали ще имате дете или се издигате в работата, при всички случаи е добре да притежавате този амулет.Мънистото отразява лошия поглед и го връща към първоизточника, а в днешно време винаги се намират “приятели" които да ви завидят за придобивката, успеха, любовта, семейството.
Тематика
фън шуй, цветя

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Цените за доставка на магазин Smart Choice са фиксирани.

Цена на доставка до офис на Еконт Експрес – 4.90 лв.

За доставка до офис на Спиди, ползвате отстъпка 1.00 лв. (Цена на доставката - 3.90 лв.) - начислява се при изпращане на пратката.

Доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна - 6.90 лв.

Безплатна доставка в цялата страна за всички поръчки над 99.00 лв.

Опция за преглед преди заплащане!
Ако желаете доставка до офис на Еконт или Спиди, попълнете името на офиса или неговия адрес в полето "КОМЕНТАР" при попълването на формуляра за поръчката.