Фън Шуй статуетка. Фигура от полирезин на слон - 11 см. Модел 8102-3995

В наличност
Рейтинг:


  • Производител: SmartChoiceBG
  • Код на продукта: 462-01
  • SKU: 8102-3995

Хиляди доволни клиенти
Бърза доставка
Плащане при получаване
Поръчайте на 0888308068
Фън Шуй - богато декорирана статуетка от полирезин, декоративна фигура на Индийски слон за привличане на късмет и пари.Модел - 8102-3995Слонът е символ на мъдрост, сила и власт. Много ефективен талисман за бизнеса. Слонът обича да се съветват с него и често да го галят по хобота. Той осигурява защитата на своя стопанин.
Размери на статуетката:Височина - 11 см.Дължина - 10 см.Широчина - 6 см.Слонът е праобраз на божеството Ганеша с тяло на човек и глава на слон. Почти във всеки китайски дом има фигура на слон. Те смятат, че с хобота си той носи богатството и благополучието в дома. Именно затова хобот на слона трябва да е вдигнат!Фън Шуй използва фигурата или изображението на слона за привличане на успех и късмет.Този талисман ще донесете повече мъдрост и решителност в живота Ви, което ще Ви помогне да преценявате правилно ситуациите и да взимате бързо и правилно необходимите решения. Ще усетите, че в трудни или решителни мигове имате невидимата закрила на това мъдро и могъщо животно.Поставете слона така, че да е с гръб към входната врата. По този начин той символично влиза в дома Ви и носи в него късмет и благоденствие.Статуетката е чудесен официален или бизнес подарък, а също така и чудесно допълнение към интериора на вашия дом или офис.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Цените за доставка на магазин Smart Choice са фиксирани.
Цена на доставка до офис на Спиди или Еконт Експрес – 4.90 лв.
Доставка до посочен от Вас адрес в цялата страна - 6.90 лв.

Безплатна доставка в цялата страна за всички поръчки над 99.00 лв.

Опция за преглед преди заплащане!
Ако желаете доставка до офис на Еконт или Спиди, попълнете името на офиса или неговия адрес в полето "КОМЕНТАР" при попълването на формуляра за поръчката.