Декорация за стена от 5 части - Портокал във вода - HD-527

В наличност
Рейтинг:

Възможни варианти  • Производител: VIVID HOME
  • Код на продукта: 2713-01
  • SKU: HD-527

Хиляди доволни клиенти
Бърза доставка
Плащане при получаване
Поръчайте на 0888308068
Атрактивна декорация - картина пано за стена от 5 различни по големина части с абстрактен мотив - красиво цветно изображение на портокал падащ във вода.НОВО предложение от Smart Choice. Възползвайте се и от безплатната доставка!АКТУАЛНО! Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта.
Изберете това пано за стена и раздвижете стената във Вашата кухня, всекидневна, спалня, детска стая, хол, заведение, офис, салон за красота, ресторант, хотел или където Вие прецените, че би подхождало.Избор от 2 размера и 8 различни дизайна за най-добро позициониране според специфичността на интериора във Вашия дом.Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години!Модел HD-527ГАРАНЦИЯ!В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 15 дни след получаването му и ние ще възстановим заплатената от вас сума.Доверете ни се: - над 99% от клиентите харесват и биха препоръчали продукта - качествено обслужване, гаранция за удовлетвореност от покупката - одобрен и препоръчван от водещи национални и чуждестранни магазиниПаното може да се изработи (според Вашето желание) като:
ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН)
Плоскости от разпенен експандиран Полистирен (използва се също така и за производство на детски конструктори, пластмасови прибори за хранене и много други)
или
КАРТИНИ ПАНА ОТ КАНАВА
ръчно изпъната върху 20 х 37 мм. дървена подрамка.
Специфичната структура на канaвата придава обемност на изображението (3D ефект)
Безплатна доставка в цялата страна до Ваш адрес или до офис на куриерска компания СПИДИ в рамките на 3 работни дни.Повече информация за материала и начина на поставяне на паната за стена можете да намерите ТУК!РАЗМЕРИ:
Паното се предлага в два размера:СТАНДАРТЕН: 110 x 65 см (с 2 см разстояние между панелите).Размери на панелите:Голям - 65 х 20 см.Среден - 55 х 20 см.Малък - 45 х 20 см.
МЕГА: 160 x 100 см (с 3 см разстояние между панелите).Размери на панелите:Голям - 100 х 30 см.Среден - 85 х 30 см.Малък - 70 x 30 см.
ДИЗАЙН:Осем различни дизайн форми за всеки вкус и приложения Кликнете на иконата по-долу, за да видите аналитично цените на различните дизайн форми:

АКТУАЛНО!ПАНО ЗА СТЕНА С ИЗОБРАЖЕНИЕ ПО ВАШ ИЗБОР!
При желание от Ваша страна можем да изработим панели със снимка по Ваш избор без утежняване на цената.Нужно е снимката да бъде в голям размер (мин. 2500 x 1500 px. (2MB)- за Стандартен размер и 3500 х 2000 рх. (4MB) - за МЕГА).Достатъчно е да ни изпратите Вашето изображение на имейл:
smartchoicebg@gmail.comили
smartchoicebg@abv.bg
Ние ще ви изпратим колаж визуализиращ подреждането на отделните панели за одобрение, след което се пристъпва към изработката на паното.
Опаковани продуктите на VIVID HOME тежат 1,5 кг. за стандартен размер и 2,7 кг. за голям размер.
Цветове
син, оранжев, тъмно син

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта.
Нужно е снимката да бъде в по-голям размер поне 1200 х 900 px.

Достатъчно е да ни изпратите Вашето изображение на имейл:
smartchoicebg@gmail.com
или
info@smartchoicebg.com
Ние ще ви изпратим колаж визуализиращ подреждането на отделните панели и след Вашето одобрение се пристъпва към изработката на паното.

За всички продукти от категория "ДЕКОРАЦИЯ ЗА СТЕНА", магазин Smart Choice осигурява безплатна доставка в цялата страна до Ваш адрес или до офис на куриерска фирма Спиди/Рапидо