Декоративно пано за стена от 5 части - Дървото на живота - HD-661

В наличност
Рейтинг:

Възможни варианти  • Производител: VIVID HOME
  • Код на продукта: 2764-01
  • SKU: HD-661

Хиляди доволни клиенти
Бърза доставка
Плащане при получаване
Поръчайте на 0888308068
Атрактивна декорация за стена от 5 различни по големина части с абстрактен мотив - футуристично изображение - Дървото на живота.Модел HD-661.Паното може да се изработи (според Вашето желание) като:
ПАНЕЛИ ОТ PVC (ПОЛИСТИРЕН)
или
КАРТИНИ ПАНА ОТ КАНАВА
ръчно изпъната върху 20 х 37 мм. дървена подрамка.
Специфичната структура на канaвата придава обемност на изображението (3D ефект)Избор от 2 размера и 8 различни дизайнаОтпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години!
Паното е много подходящо за окачване в кухня, всекидневна, хол, заведение, офис, салон за красота, ресторант, хотел или където Вие прецените, че би подхождало.
Безплатна доставка в цялата страна до Ваш адрес или до офис на куриерска компания СПИДИ в рамките на 3 работни дни.Повече информация за материала и начина на поставяне на паната за стена можете да намерите ТУК!РАЗМЕРИ:
Паното се предлага в два размера:СТАНДАРТЕН: 110 x 65 см (с 2 см разстояние между панелите).Размери на панелите:Голям - 65 х 20 см.Среден - 55 х 20 см.Малък - 45 х 20 см.
МЕГА: 160 x 100 см (с 3 см разстояние между панелите).Размери на панелите:Голям - 100 х 30 см.Среден - 85 х 30 см.Малък - 70 x 30 см.
ДИЗАЙН:Осем различни дизайн форми за всеки вкус и приложения Кликнете на иконата по-долу, за да видите аналитично цените на различните дизайн форми:

АКТУАЛНО!ПАНО ЗА СТЕНА С ИЗОБРАЖЕНИЕ ПО ВАШ ИЗБОР!
При желание от Ваша страна можем да изработим панели със снимка по Ваш избор без утежняване на цената.Нужно е снимката да бъде в голям размер (мин. 2500 x 1500 px. (2MB)- за Стандартен размер и 3500 х 2000 рх. (4MB) - за МЕГА).Достатъчно е да ни изпратите Вашето изображение на имейл:
info@smartchoicebg.com
Ние ще ви изпратим колаж визуализиращ подреждането на отделните панели за одобрение, след което се пристъпва към изработката на паното.
Опаковани продуктите на VIVID HOME тежат 1,5 кг. за стандартен размер и 2,7 кг. за голям размер.
Цветове
зелен, жълт, бял, черен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта.
Нужно е снимката да бъде в по-голям размер поне 1200 х 900 px.

Достатъчно е да ни изпратите Вашето изображение на имейл:
smartchoicebg@gmail.com
или
info@smartchoicebg.com
Ние ще ви изпратим колаж визуализиращ подреждането на отделните панели и след Вашето одобрение се пристъпва към изработката на паното.

За всички продукти от категория "ДЕКОРАЦИЯ ЗА СТЕНА", магазин Smart Choice осигурява безплатна доставка в цялата страна до Ваш адрес или до офис на куриерска фирма Спиди/Рапидо